We Build Meaningful Experiences

Arta reprezintă un efort, o oportunitate de a dedica o cantitate enormă de emoție și energie într-o anumită direcție”, iar noi am ales să ne exprimăm prin muzică, dans, lumini și culoare.

LEARN MORE

Povestea noastră

Totul a început din dorința de a nu mai fi nevoiți să lucrăm cu oameni nepregătiți și să ne lovim de sisteme de sunet slabe, așa că aparatura am ales-o după multe căutari și studii, iar rezultatul ne mulțumește pe deplin, astfel că suntem siguri că nu vom dezamăgi nici noi la rândul nostru.

Pentru că știm că sunt multe lucruri importante pentru a organiza un eveniment complet, vă punem la dispoziție o gamă largă servicii asigurate fie de noi, fie prin intermediul colaboratorilor noștri: foto-video, lecții de dans, show-ri de dans oferite de dansatori cu experiență competițională, invitații, place carduri, sisteme de lumini, mașină de fum (gheață carbonică sau mașină de ceață), mașină de baloane, artificii de interior.

Misiunea noastră este aceea de a acoperi o gamă cât mai  largă în ceea ce privește organizarea de evenimente și să promovăm calitatea, un element cheie pentru fiecare dintre noi pentru a ne putea bucura cu adevărat de momentele importante din viață.

Meet Team
Claudiu Luca

”Dansul m-a însoțit în toate etapele vieții. Acum, atât din postura de antrenor cât și din cea de dansator, pot spune cu certitudine că atunci când faci ceea ce iubești nu simți nicio clipă că muncești. Motto-ul meu? >Te poți considera un dansator adevărat atunci când un surd ce te privește poate auzi muzica în mișcările tale.<
Alexandra Luca

”Marea și unica mea pasiune o reprezintă dansul, cea mai elevată și mai complexă formă de artă. Dansul m-a adus în mijlocul unor oameni deosebiți, deveniți acum a doua mea familie. Prin dans mă exprim, mă eliberez, dansând respir,, iubesc, mă bucur și sufăr, prin dans trăiesc.”
Letiția Buzea

”Sunt pasionată de arte, dar mai ales de dans. În dans, energia și ritmurile interioare iau formă și devin libere. Îmi doresc să pot transmite această pasiune și bucuria de a fi liber prin dans atât celor care mă privesc, cât și celor pe care îi învăț această artă îmbinată armonios cu sportul.”
Vlad Vasile Popescu

”Scena este hârtia, iar dansul este penița cu care scriu poveștile momentelor de neuitat!”
Andreea Șargu

”Dintre toate lucrurile care îmi plac, dansul ocupă locul întâi, iar faptul că prin această pasiune am cunoscut și oameni minunați, face ca totul să fie o poveste frumoasă, de care mă bucur zi de zi. Eu cred că armonia se naște din înțelegere, iar arta mișcării vine în sprijinul oamenilor de a comunica dincolo de cuvinte.”
Rebeca Petriman

”Pentru mine >Dance is life, everything else is just detalis.<”
Andreea Constantin

”Dansul este puțină nebunie care ne face tuturor mult bine.”
Beatrice Frîncu

”Cu cât viața noastră devine mai artificială și noi trăim din ce în ce mai fals, simțim o nevoie crescândă pentru un contact direct cu viața, iar acesta se poate simți prin dans.”